Tuotteet » Renkaat

Uudet renkaat suosikkimerkeiltä

Renkaiden kunto vaikuttaa merkittävästi ajoturvallisuuteen. Kuluneet renkaat voivat kasvattaa jarrutusmatkaa jopa 70%. Renkaat vaikuttavat myös ajomukavuuteen ja sisätilojen äänitasoon.

Pyörät pyörimään

Renkomäen Autoexpert auttaa valitsemaan oikean kokoiset ja tyyppiset, omaan makuun ja budjettiin sopivat renkaat. Valikoimistamme löytyy niin kotimaiset Nokian Hakkapeliitta kuin edullisemmat vaihtoehdot n. budjettirenkaat.

Tietoa NEXEN - renkaista

Heung-A tire perustutettiin vuonna 1942, myöhemmin tehdas on vaihtanut nimeä. Vuodesta 1999 nimi on ollut Nexen Tire Co, ltd. Vuonna 1987 Nexen -renkaat (silloin Woosung Group) ja Michelin Korea tekivät sopimuksen yhteisen teknologian käytöstä ja yhteistuotannosta, sopimus päättyi 1991. Nexen renkaat on palkittu useilla arvostetuilla valmistajan palkinnoilla. Nexen renkailla on omia tehtaita Koreassa ja Kiinassa. Nexen toimittaa myös ensiasennusrenkaita KIA - autotehtaisiin. Nexen tehtaan tavoite on olla 10 suurimman rengasvalmistajan joukossa vuonna 2015.

Pitkän historian laaturengas - Dunlop

Dunlop renkaat, rengasmarkkinoilla jo yli 120 vuotta! Dunlop renkailla on pitkä historia, vuonna 1888 John Boyd Dunlop keksi ensimmäisenä ilmalla täytettävän renkaan. Siitä lähtien Dunlop renkaat ovat olleet yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Dunlop renkaiden kehitys on kulkenut käsi kädessä moottoriurheilun kanssa. Moottoriurheilun parissa Dunlop renkaat ovat saavuttaneet erittäin hyviä tuloksia mm. 34 voittoa kuuluisassa Le Mans 24 h kilpailussa.

Laske huollon hinta

Täytä vain rekisterinumero ja ajokilometrit niin saat autollesi huoltohinnan. Samalla voit varata huoltoajan.

Laske huollon hinta

Täytä vain rekisterinumero ja ajokilometrit niin saat autollesi huoltohinnan. Samalla voit varata huoltoajan.