Auton korjaus osamaksulla | Lahti | Renkomäen Autoexpert

Maksutavat

Maksa auton huolto ja korjaus joustavasti erilaisilla rahoitusvaihtoehdoillamme. Maksutavoiksi käyvät käteinen, pankkikortit, luottokortit (myös Amex ja Diners Club) tai lasku (SVEA tai Resursbank-luottosopimus tarvitaan). Voit hakea luottoa auton huoltoon ennen autokorjaamolle saapumista, tai maksaa auton korjauksen sinulle sopivissa kuukausierissä.

First Stop -liikkeestä saat laskulla vähintään 90 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista.
Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa ihan niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä!

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille! Kysy lisää First Stop liikkeestäsi.

FirstStop Lasku

FirstStop Lasku on kertaluotto, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen.
FirstStop Lasku on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille, mutta vain yksityishenkilö voi niin halutessaan jakaa laskun pienempiin kuukausieriin (minimi 10 eur/ 3 %/ kk). Pienemmän summan maksaminen edellyttää luottosopimukseen tutustumista ja allekirjoittamista. Tarkemmat ohjeet laskun osissa maksamisesta saat aina laskun mukana.

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä yksityishenkilöille ja yrityksille. Omaehtoinen luottokielto tai salatut henkilötiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

Luoton myöntää: Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland Mechelininkatu 1 a, 00180 Helsinki

Luottopäätös tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

LASKUSTA USEIN KYSYTTYÄ

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ TAI PANKKI/LUOTTOKORTILLA, JA LOPUT LASKULLA?
Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Laskulla.

TULEEKO LASKULLE LISÄMAKSJA?
Ei, laskulle ei tule ylimääräisiä kuluja. Laskun koroton ja kuluton maksuaika on 90 päivää, ja voit halutessasi tehdä luottosopimuksen jos haluat jakaa laskun pienempiin kuukausieriin. Lasku siis joustaa tilanteesi mukaan ja voit lyhentää luottoa kuukausittain haluamallasi summalla (minimi 3 %/ kk tai vähintään 10 eur/ kk).

MINULLA ON YRITYS, VOINKO MAKSAA LASKULLA?
Kyllä, FirstStop Laskun saa myös yritykselle. Yrityslaskun maksuaika on sama 90 päivää, mutta yrityslaskua ei voi maksaa osissa.


Lisätietoja laskulla maksamisesta saat FirstStop -liikkeistä kautta maan, tai Svean asiakaspalvelusta. Svean Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a | 00180 Helsinki | Soita 09 4242 300

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/

Maksa joustavasti kuukausierissä -
Hae tiliä lähettämällä viesti HUOLTO numeroon 18311

Maksa ostosi kätevästi osissa ja valitse sinulle sopiva kuukausierän suuruus.
Hae luottopäätös jo kotona ennen liikkeeseen tuloa tai tee hakemus paikan päällä toimipisteessämme.
Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Rahoituksen edut

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Hae jo tänään!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein.
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”eläkeläinen”.

Luottopäätös sähköpostiin jo 24h kuluessa

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen ja varmennamme ostoksen.

Tutustu maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, otathan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (Ma–Pe klo 8–18) tai asiakaspalvelu(at)resurs.fi.

Jos tiedostot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

Vieritä ylös