Huolto ja korjaus | Autokorjaamo Lahti | Renkomäen Autoexpert

Auton huollot ja korjaukset

Renkomäen Autoexpert on monimerkkikorjaamo, jossa kaikki automerkit huolletaan kuntoon yli 30 vuoden kokemuksella. Oli kyseessä sitten bensiini- tai dieselmoottorilla varustettu ajoneuvo, saat meiltä aina asiantuntevaa palvelua. Käytämme autohuollossa nykyaikaisia työmenetelmiä, laitteistoja ja korkeatasoisia varaosia. Korjaamomme varustelu vastaa parhaiden merkkikorjaamojen tasoa.

Palvelemme Lahden Launeella, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Säännöllinen huolto autosi parhaaksi

Säännöllinen autohuolto lisää auton käyttöikää ja helpottaa arkiajoa. Auton voi tuoda huoltoon vaikkapa aina ennen talvea ja kesää tai ennen lomareissua. Autollesi sopiva huoltoväli voidaan suunnitella myös huoltokirjan mukaan.

Määräaikaishuollot kaikille merkeille

Määräaikaishuolto on auton valmistajan osoittama huoltoväli autollesi. Määräaikaishuollossa auto tarkastetaan käyttöiän tai ajettujen kilometrien perusteella. Huollossa autolle tehdään valmistajan määrittämät tarkastukset ja huoltotoimet.

Varaa huoltoaika netistä

Voit varata ajan autohuoltoon suoraan verkkoajanvarauksesta tai pyytää tarjousta auton huollosta ja korjauksesta yhteydenottolomakkeella »

Varaa aika huoltoon

Nettiajanvarauksemme palvelee vuorokauden ympäri. Varaa huoltoaika tai pyydä tarjous auton korjaustöistä yhteydenottolomakkeella!

Vieritä ylös