Nykyaikaisen dieselin käyntihäiriöiden tutkiminen onnistuu nyt entistä paremmin. Voimme testata commonrail suuttimien kunnon uudella BOSCH-testilaitteellamme joustavasti. Testaamme myös toisaalla irrotetut suuttimet nopealla aikataulukka

Olemme lisänneet palveluvalikoimaamme automaattivaihteistojen huuhtelun koneellisesti sekä pesuohjelman ja lisäaineistuksen.

Vaihteistonöljy saadaan vaihdettua täydellisesti. Tämä riittää mikäli vaihteistossa ei ole havaittu toiminta häiriöitä.

Mikäli vaihteiston toiminta on heikentynyt voi perusteellinen huuhtelu ja pesukäsittely auttaa. Mekaanisia vikoja ei toki tämäkään korjaa mutta likaisen ja pinttyneen lian aiheuttamat ongelmat on mahdollista hoitaa.

.

Teemme myös vahinkolaskelmat ja vauriokorjaukset. Joustavilla aikatauluilla pystymme minimoimaan auton korjausajan.

Cabas-vauriolaskelmilla arvioidaan korjauksen työ- ja varaosakustannus. Vauriolaskelman teosta veloitamme 25€, joka hyvitetään mikäli vaurio tulee meille korjattavaksi.

Ansiokatu 4, Lahti

Palveleva autokorjaamo Lahdessa

Renkomäen Autoexpertiltä saat kaiken autoiluun tarvittavan – mutkattomasti yhdestä osoitteesta. Löydät meidät Lahden Launeelta tarkemmin Nikkilän kaupunginosasta, väylältä kohti Starkkia.

Avarat ja nykyaikaiset tilat

Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja avarat – käytössämme on kaikkiaan 1345 neliötä. Asiakkaita varten on varattu odotustila, josta löytyy televisio, aikakauslehtiä sekä kahvi/kaakao-automaatti. Käytössä myös langaton WLAN-yhteys. Autokorjaamomme varustus vastaa täysin parhaiden merkkikorjaamojen tasoa. Meiltä löytyy 20 autonostinta sekä erillinen testirata iskunvaimentimille, jarruille, päästömittauksille ja katsastuksessa vaadittaville OBD-testeille. Autopesuja varten meillä on myös oma pesuhalli.

Ajanmukaista autonhuoltoa

Nykyaikaisten autojen korjaaminen onnistuu vain ajanmukaisilla työvälineillä. Autokorjaamollamme on täydellinen varustus nykyajoneuvojen tietokonepohjaisten järjestelmien tutkintaan ja korjauksiin. Luonnollisesti perinteisempien korjausten suorittamiseksi niin asentajien ammattitaito kuin työolosuhteet ovat kunnossa.

Modernit, monipuoliset testauslaitteet

Käytössämme on asianmukaiset Bosch-monimerkkimoottori- ja diagnoositesterit, pakokaasujen mittalaitteet, jarru- ja iskunvaimennintesterit sekä ilmastointilaitteiden huoltovarustus. Uusimpiin testauslaitteisiimme kuuluvat merkkikohtaiset testerit merkeille: Volvo, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Land Rover, SEAT, Skoda, Citroën, Peugeot ja Renault.

Minikokoinen apukäynnistysakku